TYÖNHAKIJALLE

Yhessä Natsaa!- hanke käynnistyi Varkaudessa syyskuun 2017 alussa. Hanke on tarkoitettu varkautelaisille työnhakijoille. Hanke haastaa yhteistyöhön kaikki Varkauden seutukunnan yritykset. Tavoitteena on poistaa varkauden seudulla olevaa työvoiman kohtaanto-ongelmaa. Hankkeessa pyritään lisäämään työllistämistä ja mahdollistamaan osaamisen kehittämistä. Hankkeen toimenpiteillä helpotetaan yritysten työvoiman saatavuutta ja lisätään työnhakijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Hankkeen tavoitteena on ohjata asiakkaita sekä suoraan, että palkkatuen avulla työhön yrityksiin. Osa hankkeen asiakkaista ohjataan koulutuspolulle ja osa osaamiskartoituksen jälkeen muihin työllistymistä edistäviin palveluihin. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä Varkauden seudun yritysten kanssa työvoimantarpeiden tunnistamiseksi sekä työllistymismahdollisuuksien ja työnhakijoiden ”mätsäyksessä”.

Hankkeen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti 3 – 6 kk työttömänä olleet varkautelaiset työnhakijat.  Hankkeeseen voi tulla myös muita, joille katsotaan siitä olevan hyötyä.

Hankkeen ”kotipesä” on Varkauden keskustassa osoitteessa Linjurikatu 3 sekä työpiste myös Taipaleessa Mäkikatu 2:ssa,

 

LISÄTIETOJA  saat hankkeen työhönvalmentajalta Sirkku Alho-Laamaselta (044 323 7007 / sirkku.alho-laamanen@isbalanssi.com).

 

VARKAUTELAINEN TYÖNHAKIJA – KIINNOSTUITKO HANKKEESTA?

Ole suoraan yhteydessä Sirkkuun numerossa 044 323 7007